Keer terug naar de website van De Hoofdzuster Een afspraak maken

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Nieuws

Boekje ONGESTELD

Ontwerp: Gunsing MultiMedia

Tekst: Christel van de Horst en Anja van Woerdekom

 

 

 

In januari 2019 komt het boekje ONGESTELD uit. Dit is een boekje voor cliënten met een verstandelijke beperking en of hun begeleiding. Het 1e boekje over de overgang was een succes. Het boekje bevat goede en duidelijke informatie in Jip en Janneke taal. Wil jij dit ook voor je cliënten? Neem dan contact op.

Beschikbaarheid Zoely

Ik hoorde van verschillende vrouwen dat de Zoely slecht te verkrijgen is in de apotheken. Ik heb MSD hierover een mail gestuurd en werd net gebeld door hen. De Zoely is momenteel niet leverbaar en zij kunnen ook niet aangeven wanneer het middel wel weer verkrijgbaar is. Het zijn voor een groot deel de gevolgen van de cyberaanval in juni.

Overgang in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Overgangsklachten bij vrouwen met een verstandelijke beperking. Hoe weet je wanneer iemand met ernstig meervoudige beperking in de overgang is?  Samen met de Blikopeners is er een training ontwikkeld voor medewerkers van instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. De trainingsdata die al vast staan zijn: 28 november en 14 december. Ook incompany mogelijk. Wat is de overgang en hoe herken ik dit bij de cliënten die ik begeleid. Informatie via: a.vanwoerdekom@careforwomen.dehoofdzuster.nl 06-40577820

Gratis health-check!

Zoals sommigen misschien al weten, zijn wij ook actief op de Facebook-pagina Care for Women – de Hoofdzuster. We zijn op weg naar de 200 volgers en we geven een check van dertig minuten weg als we ons doel bereiken. Dus als u de pagina leuk vindt en deze volgt, maakt u automatisch kans. Wij kiezen een winnaar zodra het doel is bereikt. De gelukkige winnaar zal een bericht vinden op de pagina en persoonlijk benaderd worden op Facebook. U kunt voor de check terecht bij alle vier de praktijken in Doorn, Zeist, Veenendaal en Soest in overleg met Anja of Desiree. Maar wat bevat zo’n check precies? In een half uur wordt uw gezondheid bekeken en krijgt u passend advies:

– cholesterol (HDL, LDL en trigliceriden)

– glucose(bloedsuiker)

– lichaamsanalyse (vetpercentage, spiermassa en buikvet)

– bloeddruk

Kijk dus snel op de Facebook-pagina en vindt ons leuk!